ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаКабмін вимагає від обленерго упорядкувати відключення електроенергії

Кабмін вимагає від обленерго упорядкувати відключення електроенергії

Очільник Мінрегіону Геннадій Зубко вимагає припинити практику віялових відключень електроенергії підприємствам без чітких графіків і попереджень споживачів.

Віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко вимагає припинити практику віялових відключень електроенергії підприємствам без чітких графіків і попереджень споживачів. Про це повідомили в прес-службі віце-прем'єра.

Зокрема, пан Зубко вимагає скоординованої роботи губернаторів і підприємств обленерго в питанні віялових відключень електроенергії.
 
«Необхідно досконально вивчити питання щодо інтенсивності роботи підприємств-споживачів електроенергії на території кожної області, визначити найбільш піковий час споживання ними світла і, вже виходячи з цього, складати чіткі графіки віялових відключень. При бажанні і належному підході до цієї роботи такі відключення можна зробити з мінімальними незручностями для самих підприємств. І не менш важливо, щоб обленерго інформували всіх споживачів про те, в які саме години і на скільки часу вимикати світло, і неухильно дотримувалися ці графіки», - підкреслив пан Зубко.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», влада в регіонах просить Київ ввести віялові відключення електроенергії замість аварійних. Кажуть - в такому разі можна буде попереджати населення про відсутність світла, а не влаштовувати «сюрпризи».
 
Коментарі (0)