ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоКабмін вирішив додатково профінансувати безробітних українців

Кабмін вирішив додатково профінансувати безробітних українців

Кабінет міністрів України вирішив додатково профінансувати безробітних українців під час пандемії коронавірусу. Відповідні кошти були спрямовані до Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування
Кабінет міністрів України вирішив додатково профінансувати безробітних українців під час пандемії коронавірусу. Відповідні кошти були спрямовані до Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування, про це повідомила пресслужба Міністерства економіки України.
 
Постанова про виділення фінансової допомоги український уряд ухвалив в рамках свого позачергового засідання від 28 жовтня.
 
У Міністерстві повідомили, що таким чином країна перенаправила ще близько 1,28 млрд гривень на бюджетні програми для безробітних українців.
 
Кошти були розподілені таким чином: 1,2 млрд гривень пішло на виплати допомоги по безробіттю і ще 80 млн гривень пішли для виплат по частковому безробіттю на період карантину.
 

Нагадаємо, що в 2020 році реальна зарплата в Україні виросте на 6,2%, а ж в 2021 році - на 9,5%. Такий прогноз зробили фахівці Національного банку України в своєму інфляційному звіті за жовтень 2020 року. 

 
Коментарі (0)