ГоловнаНовини ЖКГПодіїКабмін визначить розмір допомоги громадянам, які залишились без пенсії

Кабмін визначить розмір допомоги громадянам, які залишились без пенсії

Найближчим часом Кабмін визначить розмір державної допомоги тим пенсіонерам, що мають трудовий стаж більше 15 років і старші за 60 років, але не мають права на пенсію
 
Найближчим часом Кабмін визначить розмір державної допомоги тим пенсіонерам, що мають трудовий стаж більше 15 років і старші за 60 років, але не мають права на пенсію, це заявив міністр соціальної політики Андрій Рева під час селекторної наради з питань запровадження пенсійної реформи.

"Тимчасова державна соціальна допомога з 1 січня 2018 року по 31 грудня 2020 року призначатиметься непрацюючим особам, які досягли пенсійного віку, тобто 60 років, мають страховий стаж не менше 15 років, але не набули права на пенсійну виплату на період набуття права на пенсію за віком у розмірі, який буде встановлений Кабінетом міністрів України. Відповідна постанова зараз буде винесена на розгляд Уряду", - сказав Андрій Рева. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
06 Жовтня 2017 p. 22:27
Багато українців взагалі не мають ні зарплат, ні пенсій ,-- звільнені з роботи з ініціативи держави , по незалежним від працівників причинам позбавлені засобів існування та страхового стажу; тому тепер вимушені жити на утриманні своїх сімей. --------------------------------------------------------------------------- Тобто, людина працювала і платила податки та раптом якісь посадовці вирішили , щоб ця людина не працювала і не платила податки . ... А крайніми тепер роблять самих тих примусово звільнених працівників.