ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоКабмін врегулював будівництво поряд з НСК «Олімпійський»

Кабмін врегулював будівництво поряд з НСК «Олімпійський»

Відповідне розпорядження № 136-р Кабінет Міністрів прийняв 19 березня 2012 р.

Розбудову інфраструктури біля спорткомплексу «Олімпійський» у Києві нарешті унормовано. Відповідне розпорядження № 136-р  Кабінет Міністрів прийняв 19 березня 2012 р.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі уряду.

Згідно з цим документом, Національному агентству з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу та реалізації інфраструктурних проектів надано право на затвердження черг будівництва в межах затверджених проектів.

Мається на увазі «Будівництво та облаштування функціональних зон та схем планування пішохідно-транспортних шляхів з розміщенням автостоянок та об’єктів громадського обслуговування для проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу на прилеглих до Національного спортивного комплексу «Олімпійський» територіях (вул. Червоноармійська, 55, м. Києва)» та «Будівництво електропідстанції «Олімпійська» з прокладенням кабельної лінії 110 кВ від електропідстанції «Московська» до електропідстанції «Олімпійська» та відповідних титулів будов за погодженням з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Нагадаємо, НСК «Олімпійський» замовив роботи з реконструкції стадіону на 75,5 млн грн у АК «Інжинірнг». Про це йдеться у повідомленні, розміщеному на офіційному порталі державних закупівель.

При цьому наприкінці минулого року уряд виділив 14,6 млн грн держкоштів на реконструкцію Спортивної площі навпроти Національного спортивного комплексу «Олімпійський» у Києві в 2012 році. Відповідну постанову №1369 від 28 грудня 2011 р. оприлюднено на урядовому порталі. У 2011 році на реконструкцію цієї площі було виділено 0,4 млн грн держкоштів.

А дещо раніше глава Федерації футболу України Григорій Суркіс заявив, що висока вартість реконструкції стадіону «Олімпійський» в Києві викликана непередбаченими витратами на ремонт каналізаційного колектора, збудованого ще в 1903 році.

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)