ГоловнаНовини ЖКГПодіїКабмін взявся за інфраструктуру для пенсійних фондів

Кабмін взявся за інфраструктуру для пенсійних фондів

Це необхідний крок до підготовки інфраструктури для функціонування пенсійних фондів, а також механізм, що дає змогу працювати винятково професійним та відповідальним компаніям
Уряд затвердив Національну комісію з цінних паперів та фондового ринку як орган ліцензування у системі накопичувального пенсійного забезпечення. Про це на засіданні Кабміну повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, про що повідомила пресслужба.
 
"Це необхідний крок до підготовки інфраструктури для функціонування пенсійних фондів, а також механізм, що дає змогу працювати винятково професійним та відповідальним компаніям", - сказав Шмигаль.
 
Також, Шмигаль додав, що уряд націлений продовжувати пенсійну реформу та створювати ефективні механізми фінансових накопичень, аби українці отримували гідні пенсії.
 
Нагадаємо, раніше Кабінет міністрів України затвердив створення робочої групи для запровадження накопичувальної пенсії в Україні.
 

Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів 28 травня відхилив законопроект № 2683-3 щодо впровадження в Україні накопичувальної пенсійної системи. 

 
Коментарі (0)