ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоКабмін затвердив законопроєкт про надання допомоги по частковому безробіттю

Кабмін затвердив законопроєкт про надання допомоги по частковому безробіттю

Мінекономіки підготувало проєкт закону, що дозволить затвердити на законодавчому рівні програму по частковому безробіттю, що має дозволити сотням тисяч українців зберегти робочі місця.
Мінекономіки підготувало проект закону, що дозволить затвердити на законодавчому рівні програму по частковому безробіттю, що має  дозволити сотням тисяч українців зберегти робочі місця. 
 
Про це Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив на засіданні уряду, повідомила пресслужба Кабміну.
 
“За час коронакризи ми суттєво розширили програму по частковому безробіттю, що дозволило майже 400 тисячам українців зберегти свої робочі місця, а роботодавцям зберегти свій бізнес. Тому уряд пропонуватиме рішення, що додатково розширить програму і надасть можливість отримувати допомогу не лише у період діючого карантину, а і у випадку встановлення подібних обмежень у зв’язку з іншими захворюваннями, якщо вони матимуть місце”, — говориться у повідомлені.
 
Він зазначив, що ця програма довела свою ефективність, тому цей механізм має бути продовжений та затверджений на постійній основі.
 

“Відповідний законопроект підготовлений Мінекономіки, і ми будемо пропонувати винесення його на розгляд комітетів і в зал парламенту”, — додав очільник уряду. 

 
Коментарі (0)