ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКабін нарешті виділив кошти на облаштування вбиралень у сільських школах

Кабін нарешті виділив кошти на облаштування вбиралень у сільських школах

Цього року уряд виділив 267 млн грн для облаштування теплих вбиралень у школах

Цього року уряд виділив 267 млн грн для облаштування теплих вбиралень у школах. Про це повідомила міністр освіти Ганна Новосад в ефірі однієї з телепрограм, інформує Osvita.ua.

"Цього року уряд спустив на місця 267 млн грн для облаштування теплих вбиралень в школі, в нормальних умовах, які відповідають санітарних вимогам. На кінець року ми матимемо фінальну цифру -- скільки регіонів змогли впоратися з цією ганебною ситуацією і все-таки облаштувати ці вбиральні", - розповіла міністр.

За її словами, вже нині зрозуміло, що процес облаштування шкільних вбиралень відбувається дуже повільно. "Щоб перевірити, чи кошти витратили, треба звертатись до засновника своєї школи. Якщо у вас ОТГ, то звертайтеся до відповідальних людей, які займаються освітою у вашій громаді. Якщо ОТГ немає, то до районного відділу, до департаменту освіти або до міністерства", -- уточнила міністр.

За розрахунками Міносвіти, 267 млн грн має вистачити на облаштування понад 800 вбиралень, які нині або розташовані на вулиці, або просто перебувають у дуже поганому стані.

 

 
Коментарі (0)