ГоловнаПослугиФінансування ЖКГСтоличний метрополітен працюватиме зі змінами

Столичний метрополітен працюватиме зі змінами

Сьогодні київське метро тимчасово змінить режим роботи. Корективи стосуються функціонування станцій метрополітену «Палац спорту», «Олімпійська» та «Площа Льва Толстого».

У Києві сьогодні можливі зміни у режимі роботи метрополітену. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі КП «Київський метрополітен».

Зокрема, можливе обмеження на вхід для пасажирів до станцій метрополітену «Палац спорту», «Олімпійська» та «Площа Льва Толстого» у вечірній час.

Як йдеться у повідомленні, такі заходи пов’язані із проведенням футбольного матчу між командами «Динамо» (Київ) та «Оболонь-Бровар» (Київ). Матч розпочнеться о 19:00.

Зазначається, обмеження можуть бути введені після закінчення матчу в залежності від пасажиропотоку. У разі необхідності також будуть задіяні додаткові резервні одиниці рухомого складу.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, трамваї кількох столичних маршрутів припинять курсування на 2 дні. Зупинка руху електротранспорту зумовлена проведенням ремонтних робіт на трамвайних коліях. Водночас, з завтрашнього дня у місті курсуватиме трамвай за спеціальними рейсами.

 
Коментарі (0)