ГоловнаПослугиФінансування ЖКГХарківські вулиці «заблокували» для транспорту на кілька днів

Харківські вулиці «заблокували» для транспорту на кілька днів

У Харків «прийшли» кількаденні обмеження руху транспорту однією з вулиць міста. Заборону на проїзд пояснюють проведенням капремонту дороги. У зв’язку з цим внесено зміни і в рух громадського транспорту.
У Харкові обмежили рух транспорту вул. Чкалова. Заборона на проїзд триватиме до 1 листопада. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.
 
Вулиця на ділянці від вул. академіка Проскури до вул. Лісопаркової перекрили у зв’язку з проведенням капремонту дороги.
 
У цей час автобуси об'їжджатимуть зазначену ділянку наступним чином:
 
№202е: вул. Лісопарківська - вул. Рудика - Білгородське шосе і далі за маршрутом;
 
№20, 17е, 55е, 215е, 240е, 247е, 263е, 271е: вул. Жилярді - вул. Чкалова - вул. Лісопарківська - вул. Рудика - Білгородське шосе і далі за маршрутом.
 
Крім того, тролейбус №12 курсуватиме так: вул. Клочківська - вул. 23 Серпня - вул. Космонавтів - вул. Дерев'янка - Білгородське шосе - вул. Академіка Проскури - пр. Жуковського.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Харкові до 1 листопада рух трамваїв проспектом Тракторобудівників – на ділянці від Салтикіського шосе до ст. «Південно-Східна»  буде заборонено. Причинами припинення курсування електротранспорту є проведення планових ремонтних робіт на підстанції «Південкабель» АК «Харківобленерго».
 
Коментарі (0)