ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУ Києві планують закрити кілька станцій метро

У Києві планують закрити кілька станцій метро

Деякі станції столичного метро завтра можуть закрити для пасажирів. В разі цього, обмеження будуть діяти для пасажирів лише на вхід. Такі зміни в роботі підземки пов’язані з проведенням у місті футбольного матчу.

У Києві завтра можливі зміни у роботі метрополітену, можливі обмеження на вхід на деяких станціях. Це зумовлено проведенням на НСК «Олімпійський» футбольного матчу. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КП «Київський метрополітен».

Зокрема, можливі обмеження на вхід для пасажирів до станцій метро «Олімпійська», «Палац спорту» та Площа Льва Толстого». Метрополітенівці зазначають, що такі заходи необхідні для належного забезпечення перевезення уболівальників.

В той же час, у підземці будуть задіяні додаткові потяги в залежності від пасажиропотоку.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, ПАТ «Київенерго» розробило та оприлюднило на своєму сайті інфографіку, яка відображає процес виробництва та постачання електроенергії у будинки киян. Сервіс дозволяє простежити за розподілом кожної гривні, оплаченої побутовим споживачем у прив'язці до тарифу на електроенергію.

 
Коментарі (0)