ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЇжа майбутнього – все найцікавіше на NEWFOOD

Їжа майбутнього – все найцікавіше на NEWFOOD

Напевно, кожну людину цікавить питання: якими будуть продукти харчування майбутнього? На сайті NEW FOOD ви знайдете багато цікавої, важливої ​​та корисної інформації з цього питання

Напевно, кожну людину цікавить питання: якими будуть продукти харчування майбутнього? На сайті NEW FOOD ви знайдете багато цікавої, важливої ​​та корисної інформації з цього питання. Тут є й інші не менш корисні статті за іншими тематиками. І все зручно розподілено у відповідних розділах. що спростить та полегшить вам питання пошуку, зробить його більш комфортним. Ви зможете відвідувати сайт у будь-який зручний для вас час, щоб переглядати цікаву та важливу, корисну інформацію у статтях, написаних грамотною мовою. Тут постійно з'являється щось нове. Тому ви, напевно, часто будете тут. ⠀

Глобальне потепління, виснаження екологічних ресурсів, чисельність людей планети підходить до десяти мільярдам – всіх треба годувати. Здавалося б, усе погано у майбутньому. При цьому смачно поїсти можна буде і за багато років. Над цим уже давно працюють вчені. ⠀

м – відмова від м'ясного виробництва здається логічним рішенням навіть у світлі медичних досліджень, які підтверджують, що надмірне вживання м'яса шкодить здоров'ю. ⠀

Вже за кілька років рослинне м'ясо можна буде замовити у будь-якому закладі і навіть купити у супермаркеті. ⠀

В Америці таке майбутнє вже настало. Кілька тисяч закладів у різних штатах готують бургери та тако, емпанадос та інший м'ясний фаст-фуд, використовуючи рослинний фарш. ⠀

Ще одна кулінарна новинка, яка з'явилася за рослинним м'ясом – це рослинні яйця. Це веганський продукт. На сьогоднішній день головний виробник рослинних яєць Just робить їх на основі бобів маш. ⠀

Пошуки альтернативних джерел білка не обмежуються вирощуванням м'яса у пробірці. Замість тваринницької ферми у майбутньому цілком можливо, використовуватимуть комах для їжі. Данська організація Nordic Food Lab займається всебічніми дослідженнями в галузі гастрономії. Одним з головних напрямів є пошук нових та розвиток маловикористовуваних харчових джерел, у тому числі комах. Проста заміна м'ясного білка комахами недостатня для фундаментальних зрушень на планеті. Важливо реформувати усю продовольчу систему. І у комах є чудовий потенціал, при цьому важливо використовувати його з розумом. ⠀

Водорості також багаті білком, вітамінами та клітковиною. Людина активно вживає їх у їжу вже зараз – морська капуста та чука, норі вже давно увійшли до основного меню ресторанів, будинки в холодильнику ними вже нікого не здивуєш. При цьому є тисячі маловивчених та ще не адаптованих до вживання водоростей. За прогнозами вчених, якось воно стане повноцінною та найважливішою галуззю сільського господарства. У процесі еволюції одноклітинні водорості навчилися рости та розмножуватися з астрономічною швидкістю. Їхнє середовище – океан, найкраще місце для гігантських ферм майбутнього, з урахуванням дефіциту питної води та землі. ⠀

Поки трохи великомасштабних водоростевих плантацій - далеко не всі способи обробки одноклітинних видів дозволяють створити придатний продукт.

 

 

 

 

 
Коментарі (0)