ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГНа вулицях Львова змінять організацію руху транспорту

На вулицях Львова змінять організацію руху транспорту

У Львові завтра змінять організацію руху транспорту на вулицях, прилеглих до вул. Під Дубом. Це пов’язано з відкриттям ТЦ. Обмеження діятимуть до 14:00 п’ятниці.

Завтра у Львові з 8:30 до 14:00 для руху транспорту закриють частину вул. Куліша на ділянці після повороту на пр. Чорновола до вул. Люльки. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськох державної адміністрації.

Як зазначається, це пов’язано з відкриттям ТЦ на вул. Під Дубом.
Також завтра по вул. Під Дубом можна буде проїхати тільки в одному напрямку – з пр. Чорновола на Джерельну. Спільно з патрульною поліцією будуть виставлені пости біля вул. Джерельної і буде обмежено рух транспорту на вул. Під Дубом у напрямку пр. Чорновола.
 
Окрім того, вул. Під Дубом буде обмежена для паркування, вона буде транзитною, щоб розкинути максимально потік транспорту з пр. Чорновола до вул. Джерельної.
 
Планується закриття повороту з вул. Газової на вел. Цехову у першій половині дня, на час заходів з відкриття ТЦ.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Міністерство інфраструктури планує вкласти заощаджені 100 мільйонів євро з кредитної угоди з ЄБРР на ремонт доріг західних областей. Економія коштів виникла через зміну структури проекту, курсову різницю та високу конкуренцію на відкритих тендерах.
 
Коментарі (0)