ГоловнаПослугиФінансування ЖКГУряд обіцяє призначення субсидії третині українців

Уряд обіцяє призначення субсидії третині українців

Кабмін розраховує, що до початку опалювального сезону субсидію на «комуналку» отримуватиме кожен третій українець. Чиновники планують «роздати» більше 4 мільйонів пільг на ЖКП.

Приблизно кожен третій українець отримає субсидію на комунальні послуги. Чиновники очікують, що 4,5 млн пільг на ЖКП будуть призначені українським сім’ям до початку майбутнього опалювального сезону. Про це заявив Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, передає прес-служба уряду.

«Практично кожен третій українець отримає субсидію», - сказав очільник Кабміну.
 
Арсеній Яценюк наголосив, що сьогодні вже більше 2 млн українських сімей повірили в те, що держава реально допомагає заплатити рахунки за житлово-комунальні послуги.  Пан Яценюк нагадав, що минулого року субсидію отримували 450 тис. українських родин. 
 
Прем’єр підкреслив, що Уряд максимально спростив оформлення документів на отримання субсидії. 
 
«Всі бюрократичні перепони зняті. Українські родини безпосередньо з державного бюджету отримують компенсацію за рахунки на газ, електроенергію, воду і житлово-комунальні послуги в цілому», - наголосив Арсеній Яценюк.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Мінсоцполітики оприлюднило зразок типового комплекту документів для оформлення житлових субсидій за новими правилами. У відомстві дали роз’яснення як заповнювати заяви на отримання субсидії та декларації про доходи.
 
Коментарі (0)