ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКамбін «змилувався» над жертвами обвалу луцького будинку

Камбін «змилувався» над жертвами обвалу луцького будинку

Уряд дасть гроші на житло для постраждалих від обвалу луцької 5-поверхівки.

Кабмін профінансує придбання восьми квартир для мешканців луцької п’ятиповерхівки, яка зазнала руйнації. Про це під час засідання бюджетної комісії Волинської облради заявив голова ОДА Борис Клімчук.

Клімчук запевнив, що Кабінет Міністрів профінансує придбання 8 квартир для мешканців будинку-руїни. Також він повідомив, що при реконструкції будівлю утеплять. «Готується проект реконструкції», – додав він.

Окрім цього, він пообіцяв наступного тижня передати уряду звернення депутатів Луцької міської ради, в якому обранці громади просять виділити кошти з державної казни на реконструкцію багатоповерхівки та придбання житла жертвам обвалу.

Голова бюджетної комісії Анатолій Грицюк зауважив, що варто прийняти аналогічне звернення від обласної ради. «Воно одне другому не заважає», – вважає депутат.

Натомість, голова облради Володимир Войтович відзначив, що розгляд звернення не можна поставити в порядок денний сесії, бо його проект мали опублікувати за 20 днів до засідання. Тож посадовець запропонував прийняти звернення від бюджетної комісії.

 
Коментарі (0)