ГоловнаНовини ЖКГТранспортКаси на станціях столичного метро працюватимуть по-новому

Каси на станціях столичного метро працюватимуть по-новому

Через два тижні кияни не зможуть придбати жетони у касах трьох станцій підземки. Вони реалізовуватимуться виключно через автомати. У касах продаватимуть лише безконтактні картки.

На трьох станціях столичного метрополітену зміниться режим роботи кас із продажу жетонів. Про це повідомляє прес-служба комунального підприємства.

«З 10 листопада 2014 року на станціях «Кловська», «Театральна» та одному з вестибюлів станції «Героїв Дніпра» призупиняється продаж жетонів через касу. Вони будуть реалізовуватись виключно через автомати, які розташовані у вестибюлі станції» - йдеться у повідомленні.

При цьому зауважується, що у касі пасажири зможуть придбати безконтактні картки та поповнити їхній баланс. Водночас киян попереджають, що касири не обмінюватимуть кошти, тому необхідно буде заздалегідь готувати необхідні купюри для оплати проїзду.

Нагадаємо, в такому режимі з 3 жовтня працює станція «Поштова площа», а на станціях «Деміївська» та «Голосіївська» автомати з продажу жетонів, реалізації та поповнення безконтактних карток повністю замінили каси. Заходи вживаються у рамках впровадження проекту з автоматизованого продажу засобів оплати проїзду.

 
Коментарі (0)