ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКазначейство саботує ремонт львівських доріг

Казначейство саботує ремонт львівських доріг

На шляху закінчення ремонту доріг у Львові перешкоди. Більше 7 млн грн на ці цілі блокує державна казначейська служба.

Станом на вчора державна казначейська служба у Львові не виконує платіжних доручень районних адміністрацій та управління капітального будівництва, призначених на ремонт та реконструкцію доріг, на суму понад 7,3 млн грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Відтак, районні адміністрації не отримують 680 тис грн із міського бюджету на поточний ремонт доріг. Окрім того, із субвенції з державного бюджету на поточний ремонт не проплачується 2,4 млн грн, з них 450 тис грн - на ремонт вул. Виговського, 482 тис грн - ремонт вул. Стуса, 302 тис грн - на ремонт вул. Січових Стрільців. Понад 100 тис грн не отримує Личаківська районна адміністрація на ремонт вул. Пекарської, 300 тис грн - Сихівська районна адміністрація на поточний ремонт вул. Стуса. Ще 780 тис грн блокує казначейство на ремонт вул. Варшавської у Шевченківському районі.

Більше, ніж 4,7 млн грн казначейство не проплачує управлінню капітального будівництва. Ці кошти призначені на реконструкцію транспортного вузла на перехресті вулиць Городоцької і Шевченка – 2,4 млн грн, реконструкцію вул. Богданівської – 1,2 млн грн та перехрестя вул. Стрийська-Наукова-Хуторівка – 1,2 млн грн.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, станом на початок липня, державне казначейство за рахунками Львівської міської ради не проплатило щонайменше 34 млн грн.

 
Коментарі (0)