ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКерівництво Житомира заплатить городянам за прибирання дворів

Керівництво Житомира заплатить городянам за прибирання дворів

Заступник мера також запропонував враховувати активність участі в місячнику з благоустрою міста мешканців окремих будинків при розподілі грошей «на двори».

21 березня виконком Житомирської міськради розглядав питання про проведення в місті місячника з благоустрою.

«Вже стало традицією щороку, як тільки сходить сніг, напередодні Великодніх свят прибирати місто, вулиці, свої двори, офіси, парки, сквери. Благоустрій міста - це справа не тільки комунальних служб, а кожного жителя. Тому завдання нинішнього місячника - об'єднати зусилля, скоординувати дії всієї громади міста», - зазначив заступник мера Микола Боровець.

Він запропонував підготувати лист до обласної державної адміністрації, щоб залучити до прибирання міста не тільки міські, а й обласні організації та установи. Крім того, Боровець вважає, що для кращого прибирання міста посприяє активна роз'яснювальна робота.

Заступник мера також запропонував враховувати активність участі в місячнику з благоустрою міста мешканців окремих будинків при розподілі грошей «на двори».

«Коли ми виділяємо гроші, то виникає велика проблема як їх розподілити між дворами і будинками. Я пропоную враховувати наявність активної громади. Є люди, які виходять на благоустрій своїх дворів і будинків - значить їм потрібно виділяти гроші. Активну громадянську позицію ми повинні стимулювати. За двір зразкового порядку я пропоную виділяти стимулюючі гроші - 5, 6, 10 тис.», - сказав Боровець і запропонував відобразити це в рішенні виконкому і в дорученні фінансовому департаменту міськради.

Джерело - Житомир.info

 
Коментарі (0)