ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання«Харківгаз» подає в суд на НКРЕКП

«Харківгаз» подає в суд на НКРЕКП

Постачальник «блакитного палива» жителям Харківської області – «Харківгаз» зустрінеться з Нацкомісією з регулювання у сферах енергетики і компослуг (НКРЕКП) в суді

 

Постачальник «блакитного палива» жителям Харківської області – «Харківгаз» зустрінеться з Нацкомісією з регулювання у сферах енергетики і компослуг (НКРЕКП) в суді. Про це у вівторок, 26 січня, зробили заяву на підприємстві «Харківгаз».

У «Харківгазі» пояснили причину судового позову проти регулятора. Річ у тому, що НКРЕКП несподівано для постачальника газу жителям Харківщини забрала в «Харківгазу» мережі жителів села Копанка і селища Донець і передала їх іншому постачальнику – «Кіровоградгазу». Як уточнили в «Харківгазі», обидва населених пункти знаходяться на території Харківської області, в якої з Кіровоградщиною немає навіть спільного кордону.

Рішення опубліковане на порталі НКРЕКП. Однак, з якої причини регулятор віддав споживачів «Харківгазу» кіровоградському постачальнику, в Комісії не пояснили. Тому харківський газорозподільник готує позовну заяву до суду проти Нацкомісії.

Нагадаємо, до Верховної Ради на розгляд депутатів незабаром внесуть законопроект, який передбачає кардинальну зміну роботи облгазів до наступного опалювального сезону. Це анонсувала заступник глави фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук.

 

 

 
Коментарі (0)