ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетика«Харківські теплові мережі» відремонтують мільйонами

«Харківські теплові мережі» відремонтують мільйонами

Майже 70 млн грн цьогоріч піде на ремонт філій КП «Харківські теплові мережі» та тепломереж міста. Примітно, що кошти на ці цілі виділить саме підприємство.

КП «Харківські теплові мережі» на ремонт своїх філій та тепломереж виділить 67 млн ​​грн власних коштів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

За словами головного інженера підприємства Євгена Зінченко, в 2014 році на підприємстві планують зробити капітальний і поточний ремонт філій підприємства. Також в планах замінити 60 км зношених теплових мереж та удосконалити автоматизацію теплових пунктів, щоб зменшити втрати тепла на 6-7%.

Окрім того, на підприємстві планують модернізувати диспетчерські служби і закупити нове обладнання.

«В цілому, завдяки постійному розвитку підприємства, в місті значно покращилася якість надання послуг з теплопостачання та подачі гарячої води» - зазначає Євген Зінченко.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, львівські комунальники до нового опалювального періоду мають намір замінити 17 км трубопроводів теплових мереж міста. Заміни пройдуть на на вул. Миколайчука, Стрийській, Луганській, Тернопільській, Дж. Вашингтона.

 
Коментарі (0)