ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Львівським тепломережам готують заміну

Львівським тепломережам готують заміну

Львівські комунальники до нового опалювального періоду мають намір замінити 17 км трубопроводів теплових мереж міста. Заміни пройдуть на на вул. Миколайчука, Стрийській, Луганській, Тернопільській, Дж. Вашингтона.

Цьогоріч у Львові заплановано замінити більше 17 км трубопроводів теплових мереж різного діаметру. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Кожного року значна робота з підготовки до опалювального сезону припадає на заміну теплових мереж. Цього року, відповідно до сформованого плану ремонтних робіт, заплановано замінити більше 17 км трубопроводів теплових мереж різного діаметру. Заміну трубопроводів великого діаметру, а саме від 400 до 720 мм, буде проведено на вул. Миколайчука (тепломережа від ТЦ «Північної»), вул. Стрийська, Луганська, Тернопільська, Дж. Вашингтона. Зараз тривають роботи з прокладання нової тепломережі на вул. Луганській», - розповідають у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Зауважимо, минулого року під час літньої ремонтної кампанії було замінено 19 км трубопроводів теплових мереж. За словами теплоенергетиків, на тих місцях, де відбулась заміна, на тепломережах не виникає поривів під час опалювального сезону. Зокрема, у 2013 році провели заміну теплової мережі на вул. Вулецькій. Тут замінено 460 м трубопроводів діаметром 720 мм. Труби проклали попередньоізольовані. Вартість робіт становила 3,6 млн грн.

Нагадаємо, на балансі ЛМКП «Львівтеплоенерго» знаходиться 433 км теплових мереж.

 
Коментарі (0)