ГоловнаГоловнеТранспорт«Хюндай» розчарував Україну

«Хюндай» розчарував Україну

«Укрзалізниця» планує запустити новий міжрегіональний двосистемний електропоїзд, розроблений і зібраний в Кременчуці

У 2014 році сполучення між містами Київ та Сімферополь буде розширено. Зокрема, «Укрзалізниця» планує запустити новий міжрегіональний двосистемний електропоїзд, розроблений і зібраний в Кременчуці на Крюківському вагонобудівному заводі. Нова електричка вже пройшла випробування. В інтернеті з'явилося відео успішного випробування новітнього електропоїзда. Його експлуатаційна швидкість - 200 кілометрів на годину. Для порівняння експлуатаційна швидкість електропоїзда Hyundai («Хюндай») складає 160 кілометрів на годину.

Як раніше повідомляла «У.К.», прем'єр-міністр Микола Азаров вже заявив, що Україна більше не буде закуповувати поїзди Hyundai, а буде закуповувати поїзда вітчизняного виробництва. «Крюківський вагонобудівний завод створив поїзд не краще і не гірше Hyundai, який курсує зараз на нашій залізниці. Ми Hyundai більше купувати не будемо», - заявив чиновник журналістам 16 серпня.

Нагадаємо, у вартість квитків на швидкісні електропоїзди Інтерсіті + (Hyundai) тепер не входить ПДВ, повідомила «Укрзалізниця». Вартість квитка коригується на коефіцієнти по календарних періодах. Такім чином по понеділках, вівторках і середах базова вартість проїзду на поїздах Інтерсіті + (Hyundai) в серпні в 1-му класі на напрямку Київ-Харків зменшиться на суму ПДВ - на 66,7 грн й складе 350 грн, за напрямком Київ-Львів - на 75,2 грн - до 394 грн, за напрямком Київ-Донецьк - на 90 грн і складе 468 грн.
 
Джерело: "В городе"
 
Коментарі (0)