ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКиян гартують холодною водою

Киян гартують холодною водою

Питання гарячого водопостачання столиці залишається не вирішеним. Хоча сьогодні порівняно зі вчорашнім днем кількість споживачів, котрі перебувають без гарячої води, зменшилася, - вона досі значна.

Порівняно з учорашнім днем у Києві зменшилася кількість відключених від гарячого водопостачання споживачів. Так, сьогодні без ГРВ у столиці 4353 абоненти, що складає 27,9% від загальної кількості споживачів, яким надає послуги ПАТ «Київенерго». На цьому наголошують у прес-службі компанії.

Левова частка відключень пов’язана з обмеженням газопостачання теплоджерел «Київенерго». Зокрема, через це без гарячої води перебуває 3 477 споживачів.

В результаті пошкоджень на мережах централізованого опалення та гарячого водопостачання без ГВП - 349 споживачів.

Внаслідок планових ремонтних робіт в тепловому господарстві тимчасово без гарячого водопостачання залишається 31 споживач.

У зв’язку з проведенням реконструкцій (повної заміни ділянок трубопроводів) відключено 483 споживача.

В результаті проведення гідравлічних випробувань по зоні котельної «Конча-Заспа» без ГВП залишається 13 споживачів.

Примітно, впродовж минулої доби теплоенергетикам вдалося  усунути 37 пошкоджень. Це дало змогу налагодити гаряче водопостачання до 341 споживача.

Нагадаємо, вчора без гарячої води в столиці перебувало 4 513 споживачів. Таким чином, кількість відключень зменшилася на 160 позицій.

 
Коментарі (0)