ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГКиян готують до подорожчання проїзду

Киян готують до подорожчання проїзду

Столична влада вважає, що нинішня ситуація в умовах підвищення тарифів на енергоносії може паралізувати роботу транспортних підприємств

 

Столична влада вважає, що нинішня ситуація в умовах підвищення тарифів на енергоносії може паралізувати роботу транспортних підприємств

Міська влада Києва готують підвищення вартості проїзду. Вони запросили у комунальних перевізників нові обґрунтовані тарифи. Про це в середу, 20 жовтня, повідомляє прес-служба КМДА.

Як заявив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, ціни на проїзд піднімуть, щоб зберегти стабільну роботу комунальних перевізників. Нинішня ситуація в умовах підвищення тарифів на енергоносії може паралізувати роботу транспортних підприємств.

"Саме тому ми змушені почати процедуру щодо підвищення тарифу. Зараз ми очікуємо пропозиції від комунальних підприємств щодо економічного обґрунтування тарифу. Після цього буде сформована обґрунтована вартість проїзду, і ми подамо пропозицію на обговорення громадськості", - зазначив він.

Він підкреслив, що влітку подорожчав проїзд в Львові, Полтаві, Миколаєві, Запоріжжі та інших містах. А також пояснив, що неможливо збільшити дотації на громадський транспорт в умовах, коли потрібно забезпечити низький тариф на опалення в Києві.

При цьому всі пільги продовжать діяти на транспорті.

 

 

 
Коментарі (0)