ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКиян налякали повідомленнями про заражену воду

Киян налякали повідомленнями про заражену воду

Мешканцям Дніпровського району стали надходити повідомлення про зараження проточної води. У «Київводоканалі» запевняють – це неправдива інформація.

Кілька годин поспіль мешканці Дніпровського району Києва отримують дзвінки, з якими їх попереджають про зараження проточної води. Така інформація є неправдивою. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Київводоканалу».

«Запевняємо, що зазначена інформація є провокацією, абсолютно не відповідає дійсності та дезінформує громадськість. «Київводоканалу»  про цю ситуацію повідомила Дніпровська РДА, наразі усі дані передані до правоохоронних органів», – йдеться у повідомленні прес-служби.
 
У «Київводоканалі» наголосили, що підприємство працює у шатному режимі, робота усіх – водопровідних та каналізаційних – систем знаходиться під повним цілодобовим контролем.
 
Окрім того, контроль якості питної води в процесі водопідготовки та перед подачею у водопровідні мережі здійснюється цілодобово лабораторіями Деснянської та Дніпровської водопровідних станцій. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», ще 4 вересня у КМДА пообіцяли до кінця минулого тижня повернути гарячу воду майже всім киянам. Проте, досі тисячі мешканців столиці залишаються без гарячого водопостачання.
 
Коментарі (0)