ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаКиян обігріватимуть ще декілька днів

Киян обігріватимуть ще декілька днів

16 квітня теплоносій перестануть подавати до житлових будинків та об’єктів соціальної інфраструктури. Школи, дитсадки та медичні установи відключатимуть від систем опалення за письмовими заявками

У столиці опалювальний сезон завершується 16 квітня.

Відповідне розпорядження підписав голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, інформує прес-служба.

Як зазначено у повідомленні, 16 квітня теплоносій перестануть подавати до житлових будинків та об’єктів соціальної інфраструктури. Школи, дитячі садочки та медичні установи відключатимуть від систем опалення виключно за їх письмовими заявками.

Нагадаємо, що за дорученням Олександра Попова, одразу із завершенням опалювального сезону, у столиці розпочнеться активна підготовка до нового сезону 2012-2013 років. У підготовчий період відповідні служби міста замінять найбільш проблемні ділянки мереж, які під час моніторингу були виявлені фахівцями та своєчасно зафіксовані.

Значну увагу приділятимуть і якості проведення випробувань теплових мереж, підготовці теплоспоживаючого обладнання житлових будинків та об’єктів соціальної сфери.

Крім того, під час формування переліку об’єктів житлового фонду будуть враховані пропозиції киян та скарги мешканців, що надходили до call-центру столичної адміністрації.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)