ГоловнаКиївські будніТарифи ЖКГКиян очікують нові тарифи на газ

Киян очікують нові тарифи на газ

Починаючи з листопада 2018 тариф на газ для жителів квартир Києва, обладнаних газовими лічильниками і квартир без них становитиме 8,55 гривні за кубометр
Починаючи з листопада 2018 року тариф на газ для мешканців квартир Києва, обладнаних газовими лічильниками і квартир без них складатиме 8,55 гривень за кубометр, про це повідомила прес-служба компанію «Київгаз».
 
У разі відсутності газових лічильників норма споживання газу в квартирі з гарячим водопостачанням та газовою плитою складе 3,3 кубометри на людину; без гарячого водопостачання — 5,4 кубометри; з плитою і газовим водонагрівачем — 10,5 кубометрів на людину.
 
Якщо у квартирі крім газової плити встановлено інші газові прилади, їх граничні обсяги споживання природного газу мають бути додатково враховані при визначенні загального обсягу споживання.
 

Нагадаємо, що на засіданні уряду в жовтні, ухвалили рішення про підвищення цін на газ для населення на 23,5%. Відтак, з 1 листопада вартість газу для населення складе 8550 гривень за тисячу кубометрів. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
11 Грудня 2018 p. 23:00
Спустошує кишені не плата за газ, а плата за воду. Особливо у споживачів без квартирного лічильника холодної води.