ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаКиян скоро позбавлять гарячої води

Киян скоро позбавлять гарячої води

З 23 квітня ПАТ «Київенерго» розпочинає щорічні гідравлічні випробування теплових мереж на щільність та міцність. У зв’язку з цим у споживачів тимчасово буде відсутнє гаряче водопостачання

З 23 квітня ПАТ «Київенерго» розпочинає щорічні гідравлічні випробування теплових мереж на щільність та міцність. У зв’язку з цим у споживачів тимчасово буде відсутнє  гаряче водопостачання.

Про це повідомляє прес-служба Компанії.

Як зазначається у повідомленні, цьогорічний графік випробувань сформований з урахуванням термінів проведення Євро-2012. На період проведення чемпіонату випробувальні роботи будуть проводитися у спальних районах столиці.

Отже, з 23 квітня по 7 травня без гарячої води залишаться: частина Дарницького, Дніпровського, Солом’янського районів (житлові масиви Лівобережний, Стара Дарниця, ДВРЗ, Харківський, Соцмісто, Нова Дарниця, Відрадний).

А з 23 квітня по 13 травня – частина Святошинського району (житловий масив «Галагани»).

Випробування теплових мереж здійснюватимуться у межах:

– вулиць Панельної, Челябінської, Мильчакова, Микільсько-Слобідської, Броварського проспекту, вулиць Раїси Окіпної, Флоренції та уздовж Русанівського каналу, вулиць Шліхтера, Фанерної, Сиваської, Алма-Атинської, Машиністівської, Сеноманського провулка, вулиць Літинської, Новоросійської, Марганецької, Рогозівської, Калачівської, Бакинських комісарів, Празької, Сосюри, Сергієнка, Червоногвардійської, проспекту Гагаріна, вулиці Попудренка (Дніпровський район);

– вулиці Ревуцького, проспекту Бажана, Харківського шосе, вулиць Славгородської, Тростянецької, Поліської, Бориспільської, Вересневої, Зрошувальної, Приколійної та уздовж залізничної колії (Дарницький район);

– вулиці та провулку Омеляна Горбачова, вулиці Чистяківської, проспекту Перемоги (Святошинський район);

- вулиць Козелецької, Авторемонтної, бульвару Лепсе, вулиць Василенка, Виборзької, провулку Машинобудівного, вулиць Тупикова, Леваневського, Ніжинської, Галана, уздовж залізничної колії, вулиці Пост-Волинської (Солом’янський район).

Отримати додаткову інформацію щодо проведення випробувань, повідомити про виявлені провалини чи появу води або пари на поверхні в цих районах можна за телефонами:

- у Солом’янському районі - 272-23-73, 497-60-72;
- у Святошинському районі - 450-38-93, 452-60-94, 497-60-72;
- у Дарницькому та Дніпровському районах - 510-83-09, 566-13-48, 510-68-54, 291-08-47.

Про подальший графік випробувань тепломереж ПАТ «Київенерго» обов’язково інформуватиме споживачів через ЗМІ та ЖЕО.

Випробування тепломереж планується завершити до початку вересня. Це обов’язкова щорічна процедура, яку Київенерго здійснює з метою належної підготовки до наступного опалювального сезону, наголошується в повідомленні.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)