ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїКиян відмовляють сплачувати «комуналку» в банку «Контракт»

Киян відмовляють сплачувати «комуналку» в банку «Контракт»

У «Київенерго» просять мешканців столиці не сплачувати рахунки за ЖКП у банку «Контракт». Адже фінустанова визнана неплатоспроможною.

ПАТ «Київенерго» наполегливо рекомендує свої клієнтам не здійснювати оплату за надані житло-комунальні послуги в банку «Контракт» Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі компанії.

В «Київенерго» застерігають, що установа є неплатоспроможною та не може виконувати фінансову операції. Банк віднесено до категорії неплатоспроможних відповідно до Постанови Національного банку України № 671. На підставі документу в установі запроваджено тимчасову адміністрацію.

«Звертаємо увагу мешканців столиці: у зв'язку з банківською кризою низка комерційних фінустанов обмежують і навіть згортають свою роботу (ліквідуються або їх управління переходять до тимчасових адміністрацій)», - наголошують в компанії.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у січні-вересні у Києві населення сплатило за житлово-комунальні послуги, враховуючи погашення боргів попередніх періодів, 4,6 млрд грн  (106,9% нарахованих за цей період сум). Це майже на 350 млн грн. більше показників попереднього місяця. Розмір заборгованості киян за ЖКП на кінець вересня складав 1, 3 млрд грн.

 
Коментарі (0)