ГоловнаВибір редакціїТранспортКиян забезпечать громадським транспортом у поминальні дні

Киян забезпечать громадським транспортом у поминальні дні

У Києві на час поминальних днів призначать спеціальні додаткові автобуси, які будуть курсувати до основних міських кладовищ. Крім цього, поповняться рухомим складом і вже існуючі маршрути.

У Києві на час поминальних днів 19, 20, 21, 22 квітня та 9 травня призначать додаткові спеціальні автобусні маршрути, які курсуватимуть до основних міських кладовищ. Крім цього, буде збільшено і кількість рухомого складу на вже існуючих маршрутах, який буде курсувати у звичайному режимі. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КП «Київпастранс».

«З метою коригування роботи наземного пасажирського транспорту, залежно від пасажиропотоку у місцях масового скупчення пасажирів, у поминальні дні передбачено чергування відповідальних осіб та необхідний резерв рухомого складу», - зазначають у «Київпастрансі».

Детальну інформацію про додаткові автобусні маршрути до міських кладовищ на період поминальних днів дивіться тут.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше,  у Сумах побільшає транспорту, який курсуватиме до віддалених кладовищ. Згідно з інформацією, транспортні зміни стосуються кладовищ по вул. Менжинського (40-а підстанція) й того, що на Баранівці.

Анастасія Войтко

 
Коментарі (0)