ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКиян залишили без гарячої води

Киян залишили без гарячої води

Внаслідок пошкоджень на теплових мережах, гідравлічних випробувань та планових ремонтів сьогодні у столиці майже тисяча споживачів залишилися без гарячої води.

Майже тисяча київських споживачів із різних причин перебувають без гарячого водопостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Київенерго».

«Станом на 7 травня 2014 року, в результаті пошкоджень на мережах централізованого опалення та гарячого водопостачання тимчасово без ГВП залишається 28 споживачів: 14 в Печерському, 7 в Солом`янському, 6 в Святошинському та 1 в Шевченківському районах» - йдеться у повідомленні.

А також зауважується, що за минулу добу на тепломережах компанії в результаті усунення 24 пошкоджень підключено 129 споживача.

Окрім того, згідно з повідомленням, під час проведення гідравлічних випробувань від гарячого водопостачання відключено 729 споживачів: 37 в Голосіївському, 92 в Святошинському та 600 в Солом`янському районах.

«Внаслідок проведення планових ремонтних робіт на ряді теплових пунктів, тимчасово без ГВП залишається 208 споживачів. Серед них 8 в Голосіївському, 22 в Деснянському, 27 в Дніпровському, 110 в Оболонському, 17 в Подільському, 11 в Святошинському, 3 в Солом`янському та 10 в Шевченківському районах» - додають у повідомленні.

Нагадаємо, вчора без гарячого водопостачання у столиці перебувало 914 споживачів.

 
Коментарі (0)