ГоловнаВибір редакціїВодопостачанняКиян запевняють у придатності до споживання води з бюветів

Киян запевняють у придатності до споживання води з бюветів

У столиці у цьому році відремонтували більше півсотні бюветів. Окрім того, у місті збудували ще й 2 нові свердловини. У СЕС запевняють, що вода придатна для вживання.

У Києві цьогоріч відремонтували 70 бюветів та збудували 2 нові свердловини. Про це повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Окрім того, для очищення води з новозбудованого бювету, який розташований на перетині вул. Артема та Полтавсьої, було встановлено систему доочистки.

У КМДА зазначили, що згідно з висновками Головного управління Держсанепідслужби (СЕС) у м. Києві, вода є придатною для вживання.

«Усі працюючі комплекси мають відповідні лабораторні висновки столичної СЕС, яка перевіряє воду з бюветів на відповідність санітарним правилам і нормам 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною», - зазначили у КМДА.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, орієнтовна вартість будівництва свердловини на просп. Науки – 896 тис. грн, на перетині вул. Артема і Полтавської – 897 тис. грн

 
Коментарі (0)