ГоловнаНовини ЖКГПодіїКиян застерігають від сумнівних консультантів з призначення субсидій

Киян застерігають від сумнівних консультантів з призначення субсидій

Киян закликають не користуйтеся послугами сумнівних консультантів, які за певну суму обіцяють допомогти з оформленням субсидій.

Киян закликають не користуйтеся послугами сумнівних консультантів, які за певну суму обіцяють допомогти з оформленням субсидій.  Усі ці послуги в управліннях соцзахисту надають безплатно. Про це наголосивначальник відділу житлових субсидій, управління пільг, державної та регіональної допомоги Департаменту соціальної політики КМДА Максим Бученко.

- УВАГА УВАГА УВАГА !!!!!  ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ не користуйтесь послугами приватних оголошень стосовно допомоги в призначенні Субсидії. КОНСУЛЬТАЦІЇ ТА ВСЮ НЕОБХІДНУ ДОПОМОГУ ВИ МОЖЕТЕ ОТРИМАТИ БЕЗКОШТОВНО В УПРАВЛІННЯХ ПРАЦІ ТА СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ ЗА МІСЦЕМ РЕЄСТРАЦІЇ, - так емоційно написав Максим Бученко.

Нагадаємо, в Україні змінився порядок призначення субсидій. Особам, які мають право на пільги на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу при призначенні субсидії враховується вартість плати за послуги без урахування пільг.

 
Коментарі (0)