ГоловнаВибір редакціїЕлектроенергетикаКиянам безкоштовно замінять 3,5 тисячі електролічильників

Киянам безкоштовно замінять 3,5 тисячі електролічильників

Протягом жовтня фахівці ДТЕК Київські електромережі замінять електричні лічильники в 40-ка багатоквартирних житлових будинках столиці, повідомили «Журналісту» в прес служба ДТЕК

Протягом жовтня фахівці ДТЕК Київські електромережі замінять електричні лічильники в 40-ка багатоквартирних житлових будинках столиці, повідомили «Журналісту» в прес служба ДТЕК.

«Замість старих встановлять сучасні нові багатозонні прилади обліку, які дозволять платити вдвічі менше за спожиту в нічний час електроенергію», - відзначили в ДТЕК Київські електромережі.

Відзначається, що в цьому місяці жителям будинків столичних Оболоні, Дарниці, Південної Борщагівки і Бессарабки встановлять майже 3,5 тисячі електролічильників. В цілому протягом 2020 року в будинках киян безкоштовно замінять 28 тисяч приладів обліку. Гроші на це передбачені інвестиційною програмою компанії.

«ДТЕК дбає про своїх клієнтів. З початку року ми вже замінили понад 22 тисяч лічильників. У жовтні продовжимо цю роботу. Замість старих приладів в будинках киян ми змонтуємо нові багатозонні. Їх, за бажанням, можна буде параметризрвані і користуватися вдвічі дешевше за нічним тарифом », - зазначив директор із взаємодії з клієнтами ДТЕК Київські електромережі Юрій Коломійчук.

Відомо, що заміна електролічильників буде відбуватись комплексно. Тобто повністю в усіх квартирах будинків. Фахівці ДТЕК Київські електромережі заздалегідь інформуватимуть про таких роботах жителів. Розміщуючи в будинках оголошення, де буде вказана дата виконання робіт та контактний телефон відповідальної особи. Роботи виконуватимуть працівники, одягнені в фірмовий спецодяг на якій розміщений логотип і назву компанії. На вимогу клієнта, електромонтери повинні пред'являти відповідні посвідчення.

 

 
Коментарі (3)
Коля Пухов
06 Жовтня 2020 p. 21:21
Старі електролічильники і пломби на них є надійними, а нові - на кшталт китайських; тобто, промисловий виріб, який, через деякий наперед запрограмований час, гарантовано повинен зіпсуватись. -------------------------------Невеликий строк служби цих промислових виробів - їх основний критерій , і ця умова закладена у технологію їх виготовлення.
Коля Пухов
06 Жовтня 2020 p. 21:59
Також не виключено, що нові електролічильники будуть відрегульовані так, щоб один кіловат рахувати за два. Або буде якесь інше шахрайство, яке проявиться згодом. Бо інакше просто немає смислу безкоштовно заміняти старі лічильники на нові.
Коля Пухов
06 Жовтня 2020 p. 22:14
Наприклад, сама по собі десь через півроку стане розмитою пломба, і потім споживач просто не доведе, що ця пломба попливла сама, що він до того ніякого відношення не має.