ГоловнаНовини ЖКГТранспортКиянам на тиждень обмежили рух від Дарницького мосту до мосту ім. Патона

Киянам на тиждень обмежили рух від Дарницького мосту до мосту ім. Патона

З 23:00 до 5:00 з 10 до 17 лютого включно буде повністю обмежено автомобільний рух на ділянці від Дарницького мосту до мосту ім. Патона в обох напрямках.

У зв'язку з проведенням реконструкції транспортної розв'язки на перетині бульвару Дружби Народів з Наддніпрянським шосе буде тимчасово закрито рух транспорту. Зокрема, з 23:00 до 5:00 з 10 до 17 лютого включно буде повністю обмежено автомобільний рух на ділянці від Дарницького мосту до мосту ім. Патона в обох напрямках.

Про це «У.К.» повідомили у  прес-службі Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Також, з 23:00 до 6:00 з 10 до 18 лютого буде повністю закрито рух автотранспорту в обох напрямках Набережного шосе на ділянці від мосту Метро до примикання з Дніпровським узвозом. Разом з тим, часткове обмеження руху автотранспорту на цій же ділянці буде подовжено до 12 березня.

Крім того, у зв'язку з будівництвом залізнично-автомобільного мостового переходу через Дніпро, з 10 лютого до 15 травня поточного року буде частково обмежено рух автотранспорту на з'їзді із залізнично-автомобільного мосту у напрямку Південного мостового переходу.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)