ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКиянам не потрібні велосипедні доріжки

Киянам не потрібні велосипедні доріжки

Жодна велосипедна доріжка, створена за останні кілька років, не набула популярності у київських велосипедистів та не стала повноцінним елементом велосипедної інфраструктури.

У КМДА скаржаться, що велосипедні маршрути, створені  за останні 5 років у столиці, так і не стали повноцінними елементами велосипедної інфраструктури та не набули популярності серед містян. Про це «Україні Комунальні» повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

«Зазначимо, що на основі «Програми облаштування та розвитку велосипедних доріжок у м. Києві на 2009-2012 роки», за останні 5 років у столиці було створено декілька велосипедних маршрутів. Хоча вони так і не стали повноцінними елементами велосипедної структури та не набули популярності серед містян», – йдеться в повідомленні.

Попри це, у Києві планують надалі розвивати велосипедну інфраструктуру, проте цього разу врахувавши всі попередні недоліки.

«Попередній досвід столиці у створенні велоінфраструктури виявився не зовсім вдалим через відсутність комплексного підходу до реалізації програм. У своїй подальшій роботі ми спробували врахувати ці недоліки та знайти ефективний спосіб їх виправлення», – зазначив заступник директора Департаменту містобудування та архітектури Андрій Вавриш.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, з 27 листопаа працює відокремлена смуга для наземного громадського транспорту  з житлового масиву столиці Троєщини.

 
Коментарі (0)