ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаКиянам не потрібно терміново укладати письмові договори з «Київенерго»

Киянам не потрібно терміново укладати письмові договори з «Київенерго»

Мешканцям столиці не потрібно поспішати укладати письмові договори з «Київенерго» на послуги опалення та гарячого водопостачання. Компанія не обмежує період часу для їх заключення.

Киянам не потрібно негайно укладати письмові договори з ПАТ «Київенерго» на постачання послуг з опалення та гарячої води. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі  компанії.

Зазначається, аби не створювався невиправданий ажіотаж і додаткові черги у центрах обслуговування клієнтів, «Київенерго» не обмежує період часу для укладання письмових договорів. 

«Якщо у клієнта не було заміни/перепломбування лічильника, не змінився власник помешкання або не змінювалися пільги тощо, то за бажанням письмові версії договорів з компанією мешканці столиці можуть укласти протягом наступного року. Це дозволить клієнтам без поспіху звернутися до будь-якого центру обслуговування у зручний час», - йдеться у повідомленні.

Примітно, у будь-якому випадку компанія залишається виконавцем послуг з опалення та гарячого водопостачання в будинках тих киян, які визначили «Київенерго» виконавцем цих послуг. Якщо немає індивідуального договору з клієнтом в паперовому вигляді, послуги надаються на підставі договору-приєднання, опублікованого в газеті «Хрещатик» та на сайті компанії.

У «Київенерго» зауважують, що з березня цього року  процес укладення письмових індивідуальних договорів на постачання опалення та гарячої води максимально спрощено. За аналогією з процедурою укладання договорів з електроенергії киянам достатньо звернутися до адміністратора центру, передати йому документи, необхідні для підписання договору, і написати заяву.

Для тих клієнтів, у яких встановлені лічильники гарячої води, опломбування та підписання договору тепер відбуваються одночасно — вдома у клієнта. Фахівці «Київенерго» на підставі заяви клієнта зв'язуються з ним по телефону і погоджують дату візиту працівника компанії.

Процедура проста і для тих клієнтів, у яких в квартирі немає лічильників гарячої води. Після того як такі споживачі передадуть адміністратору центру обслуговування документи і заяву для укладення договору, потрібно прийти через 10 днів і підписати вже готовий індивідуальний договір.

Нагадаємо, столичним споживачам нагадують, що у місті деякі категорії громадян позбавлені пільг на оплату комунальних послуг. Такі дії продиктовані відповідним Законом України.

 
Коментарі (0)