ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКиянам обіцяють більше скверів

Киянам обіцяють більше скверів

У столиці з’являться два нових сквери. Ділянки під зелені зони київська влада вже виділила та призначила відповідаюче за благоустрій підприємство.

У Києві планують облаштував 2 сквери у Деснянському районі столиці. Відповідне рішення щодо надання статусів скверів двом земельним ділянкам було прийнято на засіданні постійної Комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування Київської міської ради, повідомляє прес-служба відомства.

Зокрема, під майбутні сквери виділено ділянки на вул. Кіото, 3-5, площа якої складає 0,4035 га та на вул. Теодора Драйзера, 34, площею 0,3 га.

«Відповідні проекти рішень передбачають внесення змін в Програму розвитку зеленої зони міста Києва до 2010 року та концепції формування зелених насаджень в центральній частині міста», - зазначається у повідомленні.

Проводити роботи з благоустрою та займатися організаційно-правовими заходами буде КП «Київзеленбуд».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у столиці розпочали капітальний ремонт міських скверів. Кілька зелених зон вже дочекалися «апгреду». Комунальникам у проведенні цих робіт допомагають небайдужі кияни.

 
Коментарі (0)