ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025Киянам обіцяють тепліші батареї в квартирах

Киянам обіцяють тепліші батареї в квартирах

Столична влада доручила теплопостачальним організаціям зігріти киян. Зокрема, у КМДА поставили завдання підвищити температуру теплоносія, так як в найближчі дні очікується зниження температури зовнішнього повітря.

У Києві міська влада доручила теплопостачальним організаціям збільшувати температуру теплоносія. Таке рішення зумовлено зниженням температури зовнішнього повітря у найближчі дні. Про це повідомив заступник міського голови Петро Пантелеєв, передає прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Згідно з прогнозами синоптиків, у найближчі дні температура повітря «впаде» до 12 градусів нижче нуля.

«…Тому підприємства «ПАТ «Київенерго» та ТОВ «Єврореконструкція» повинні здійснити відповідні коригування теплоносія та підтримувати його параметри на вході в будинок», –  заявив він.

Окрім того, чиновник наголосив, що причиною недостатньої температури в квартирах киян також може бути проблема внутрішньобудинкових мереж. Тож, житлові організації повинні ліквідувати недоліки в роботі мереж там, де це технічно можливо.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, киян звинувачують у тому, що вони намагаються обдурити комунальні служби, відкриваючи вікна до приходу комісії, яка визначає надання неякісних послуг з опалення будинків, для того, щоб домогтися перерахунку вартості тарифу за опалення.

 
Коментарі (0)