ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКиянам показали процес будівництва моста-хвилі

Киянам показали процес будівництва моста-хвилі

Незалежний інфраструктурний оглядач Павло Авдокушин оприлюднив свіжі знімки пішохідного мосту-хвилі, який будуть з набережної парку “Наталка” на Оболонський острів

 

 

Незалежний інфраструктурний оглядач Павло Авдокушин оприлюднив свіжі знімки пішохідного мосту-хвилі, який будуть з набережної парку “Наталка” на Оболонський острів.

Він розповів, що на мосту вже змонтували несучі конструкції та забетонували всі постійні опори: на обох берегах протоки, над якою проходить міст, та безпосередньо у воді.

Зараз мостовики готуються монтувати центральну трубу, яка стане основою пішохідної частини мосту, і монтують тимчасові опорні конструкції під неї. Фарбувати міст планують навесні, коли будуть більш сприятливі погодні умови.

Авдокушин зазначив, що міст будують коштом приватних меценатів, а з міського бюджету гроші на нього не виділяють. До початку повномасштабної війни гроші на будівництво виділяли представники українського бізнесу, а зараз долучилися іноземні спонсори. Зокрема, найбільші внески зробили метрополія Великого Парижа та Тайвань.

 

 

 
Коментарі (0)