ГоловнаНовини ЖКГТранспортКиянам покращать транспортне сполучення

Киянам покращать транспортне сполучення

У Києві з 23 жовтня відбудуться зміни у транспортному сполученні кількох районів. Зокрема буде подовжено рух одного з автобусних маршрутів, а також збільшено рухомий склад автобусів № 108.

У столиці з 23 жовтня відбудуться зміни у курсуванні громадського транспорту. Для обслуговування мешканців Голосіївського та Дарницького районів буде подовжено рух автобусів маршруту № 91. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Зазначається, автобус № 91 буде здійснювати рух за маршрутом: вул. Анни Ахматової – вул. Ревуцького – просп. Миколи Бажана – Південний міст – вул. Саперно-Слобідська – просп. Науки – просп. Червонозоряний – просп. Голосіївський – ст. м. «Голосіївська» – просп. Голосіївський – просп. Науки – вул. Саперно-Слобідська – Південний міст – просп. Миколи Бажана – просп. Петра Григоренка – вул. Драгоманова – вул. Анни Ахматової.

Окрім того, на автобусному маршруті № 108 «вул. Луначарського – ст. м. Харківська» збільшено випуск рухомого складу на 1 одиницю у міжпіковий період, завдяки чому інтервал руху в години пік становить 18-19 хвилин, а у міжпіковий період він зменшився з 30-31 хвилин до 23.

Нагадаємо, столичний житловий масив Троєщина з’єднають із Центральним залізничним вокзалом автобусом. Транспорт працюватиме в експериментальному режимі.

 
Коментарі (0)