ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаКиянам розповіли про ситуацію з гарячою водою та опаленням

Киянам розповіли про ситуацію з гарячою водою та опаленням

У столиці сьогодні відзвітували про стан забезпечення споживачів гарячою водою та опаленням. Загалом, станом на ранок ЦО та ГВП відсутнє у 74 споживачів. У «Київенерго» зазначають, що це пов’язано з пошкодженнями на тепломережах та плановими роботами.

У Києві станом на сьогоднішній ранок гаряче водопостачання та/або централізоване опалення відсутнє у 74 споживачів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Київенерго».

За повідомленням компанії, незручності спричинені проведенням планових робіт або внаслідок пошкоджень на тепломережах.

«Ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади «Київенерго». Компанія ліквідовує пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб. В період з 6:00 10.12.2015 р. по 6:00 11.12.2015 р. в результаті усунення 33 пошкоджень підключено 217 споживачів», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, мешканцям столиці не потрібно поспішати укладати письмові договори з «Київенерго» на послуги опалення та гарячого водопостачання. Компанія не обмежує період часу для їх заключення.

 
Коментарі (0)