ГоловнаВідеорепортажАльтернативна енергетикаДо киян повертається гаряча вода та опалення

До киян повертається гаряча вода та опалення

У Києві сьогодні гаряча вода та/або опалення відсутнє у 66 споживачів. Більша частина відключень у столиці зумовлена пошкодженнями на теплових мережах.

У Києві за вихідні скоротилася кількість відключень гарячого водопостачання та/або опалення. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Київенерго».

«Внаслідок пошкоджень на теплових мережах, що знаходяться на балансі «Київенерго», а також планових відключень, станом ранкок 1 листопада 2015 року тимчасово без централізованого опалення та/або гарячого водопостачання залишається 66 споживачів», - повідомляють у компанії.

Зазначається, 64 відключення спричинені пошкодженнями на теплових мережах і лише двом абонентам припинено ЦО/ГВП внаслідок планових робіт.

Примітно, ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади «Київенерго». Компанія ліквідовує пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб.

В період з 6:00 30.10.2015 р. по 6:00 02.11.2015 р. в результаті усунення 116 пошкоджень підключено 424 споживача.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у столиці встановлюють витратоміри та обчислювачі на будинкові вузли обліку теплової енергії. Станом на сьогодні їх вже налічується 732 на вузлах обліку.

 
Коментарі (0)