ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаКиянам відновлюють подачу гарячої води та опалення

Киянам відновлюють подачу гарячої води та опалення

У столиці за вихідні зменшилась кількість відключень гарячого водопостачання та централізованого опалення більше, ніж на сотню випадків. Станом на сьогодні без гарячої води та/або опалення перебувають близько 20 споживачів.

У Києві сьогодні зафіксовано 18 випадків припинення гарячого водопостачання та/або централізованого опалення споживачам, що більш ніж на 100 випадків менше, ніж у п’ятницю. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Київенерго».

Припинення ГВП та ЦО у столиці зумовлено пошкодженнями тепломереж та плановими відключеннями.

Зазначається, ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади «Київенерго». Компанія ліквідовує пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб.

Примітно, в період з 6:00 13.11.2015 р. по 6:00 16.11.2015 р. в результаті усунення 89 пошкоджень підключено 436 споживачів.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, киянам презентували сайт, на якому комунальні послуги можна сплатити онлайн за декілька хвилин. Також, там можна отримати правову інформацію, звернутися за онлайн-довідкою, розрахувати субсидію та отримати електронні рахунки.

 
Коментарі (0)