ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаКиянам вмикають гарячу воду

Киянам вмикають гарячу воду

В Києві виросла кількість споживачів, підключених до гарячого водопостачання. Проте їх кількість зменшилась несуттєво – лише кільком клієнтам «Київенерго» днями ввімкнули гарячу воду.

Станом на ранок 29 жовтня загалом в Києві без гарячого водопостачання залишається 401 споживач. Зазначимо,  27 жовтня з холодними кранами перебувало 408 клієнтів «Київенерго», передає прес-служба компанії.

Зокрема, без гарячого водопостачання внаслідок зупинки теплоджерел знаходиться 1 споживач у Святошинському районі.
В результаті пошкоджень на мережах централізованого опалення та гарячого водопостачання без гарячої води залишається 399 споживачів: 13 в Голосіївському, 9 в Дарницькому, 15 в Деснянському, 35 в Дніпровському, 96 в Оболонському, 24 в Печерському, 77 в Подільському, 41 в Святошинському, 37 в Солом`янському, 52 в Шевченківському районах.
 
Внаслідок планових ремонтних робіт, які «Київенерго» проводить в тепловому господарстві в період підготовки до опалювального сезону 2014-2015 років, тимчасово без гарячого водопостачання залишається 1 споживач в Шевченківському районі.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», через два тижні кияни не зможуть придбати жетони у касах трьох станцій підземки. Вони реалізовуватимуться виключно через автомати. У касах продаватимуть лише безконтактні картки.
 
Коментарі (0)