ГоловнаСпецпроектиОпалювальний сезон 2023-2024Кияни через планові ремонти залишаються без тепла

Кияни через планові ремонти залишаються без тепла

З 26 по 27 грудня у Києві в з’язку із ліквідацією пошкоджень у тепловій камері від теплопостачання будуть відключені 48 житлових будинків, 4 заклади освіти та 39 відомчих будинків

Аварійно-відновлювальні бригади ПАТ «Київенерго» ліквідовуватимуть пошкодження в тепловій камері, яка розташована на проїжджій частині вулиці Велика Васильківська, між  вулицями Тверська та Ковпака.

Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Київенерго».

Споживачі, які на добу залишаться без теплопостачання, мешкають на вулицях: Боженка, Велика Васильківська, Горького, Миколи Грінченка, Димитрова, Тельмана, Івана Федорова, Ямській, Тверській, Предславинській, Щорса.

Відключення жителів даних вулиць фахівці компанії здійснюють сьогодні з 9:00 до 14:00. Відновлення теплопостачання будинків розпочнеться о 10:00 27 грудня.

Оперативно-диспетчерські служби компанії увечері, 25 грудня, розпочали попереджувати споживачів про тимчасове відключення від теплопостачання.

На сам кінець, слід зазначити, що пошкодження у теплокамері було виявилено два тижні тому. Аби  не припиняти теплопостачання споживачів у період низьких температур, ліквідацію пошкодження відтермінували.

 
Коментарі (0)