ГоловнаНовини ЖКГТранспортКияни можуть залишитися без міської електрички

Кияни можуть залишитися без міської електрички

Південно-Західна залізниця констатує, що комунальне підприємство «Київпастранс» ухиляється від укладення договору з нею по виконанню поточного ремонту міських електропоїздів, задіяних в проекті «Міська електричка».
Південно-Західна залізниця констатує, що комунальне підприємство «Київпастранс» ухиляється від укладення договору з нею по виконанню поточного ремонту міських електропоїздів, задіяних в проекті «Міська електричка», який повинен проводитися кожні п'ять днів, і затягує процес оформлення документів, пов'язаних з прийомом на баланс комунального підприємства міських електропоїздів.
 
Як повідомила прес-служба ПЗЗ, на початку 2012 року рухомий склад електропоїздів, задіяних в проекті «Міська електричка», був переданий від Міністерства інфраструктури України в сферу управління Київської міськдержадміністрації, і «Київпастранс» отримав в управління 10 електропоїздів.
 
«Щодня міською електричкою користується понад 35 тис. пасажирів, і лише в січні нинішнього року вона перевезла понад 803 тис. пасажирів. Однак, на жаль, весь тягар витрат щодо поліпшення транспортного обслуговування киян і гостей столиці впав на ПЗЗ», - йдеться в повідомленні.

 
Південно-Західна залізниця зазначає, що з початку курсування міської електрички «Київпастрансом» не було перераховано жодної копійки, але плату за проїзд у міській електричці з пасажирів стягує саме «Київпастранс».
 
«Таке недалекоглядне і споживацьке ставлення КП« Київпастранс »до важливого проекту залізниці і міста може дискредитувати його і в кінцевому підсумку призвести до поступового скасування поїздів для проведення поточного ремонту, що значно погіршить транспортне обслуговування киян і гостей міста», - констатують в ПЗЗ.
 
 
Коментарі (0)