ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГКияни оплачують комунальні послуги через онлайн-сервіси

Кияни оплачують комунальні послуги через онлайн-сервіси

Все більше мешканців столиці оплачують комунальні послуги не в відділеннях банків чи на пошті, а за допомогою нових платіжних сервісів від комунального концерну «Центр комунальних послуг».

Все більше мешканців столиці оплачують комунальні послуги не в відділеннях банків чи на пошті, а за допомогою нових платіжних сервісів від комунального концерну «Центр комунальних послуг».

Понад 10 тисяч киян систематично здійснюють оплату за допомогою нових платіжних сервісів від комунального концерну «Центр комунальних послуг». Спостерігається позитивна тенденція серед населення: люди сплачують не в відділеннях банків чи на пошті, вистоюючи черги, а звертаються до відділень ЦКС і проводять оплати у зручний для них спосіб.

Про це йшлося під час прес-брифінгу з нагоди дворічної діяльності комунального концерну «Центр комунального сервісу», передає прес-служба КМДА.

«Питання, з якими звертаються мешканці, досить різнобічні, але найбільше вони пов’язані з наданням житлово-комунальних послуг, проведенням звірок взаєморозрахунків та з’ясуванням причин виникнення заборгованості, а також шляхів її врегулювання», – оголосив коло питань заступник генерального директора – директор СВП з роботи зі споживачами комунального концерну Костянтин Лопатін.

За його словами, наразі в усіх відділеннях ЦКС для зручності киян встановлені POS-термінали, за допомогою яких здійснюється у безготівковій формі плата за будь-які категорії комунальних послуг, що надаються підприємствами-виконавцями Києва. Загалом у столиці діє 8 районних сервісних центрів та 1 міський. Окрім того, для більшої зручності киян у пішій доступності діє 72 точки прийому в приміщеннях ЖЕД.

«Завітавши до точки прийому концерну і маючи пластикову банківську картку, можна сплатити не лише за послуги утримання прибудинкової території та водопостачання, адмініструванням яких ми займаємось, а також за тепло, газопостачання та електроенергію», – роз’яснив Костянтин Лопатін.

Також у районних сервісних центрах встановлені термінали самообслуговування. Тут, окрім банківських карток, приймають до сплати і готівкові кошти. При оплаті банківськими картками від «Ощадбанку», та при проведенні платежу карткою киянина будь-які додаткові комісії за прийом та обробку платежів не знімаються.

 

 
Коментарі (0)