ГоловнаВибір редакціїТарифи ЖКГКияни отримали платіжки за електрику від нової компанії

Кияни отримали платіжки за електрику від нової компанії

В оновленій платіжці розміщена інформація про початок роботи нової компанії з 1 березня в рамках поділу Київенерго.

В оновленій платіжці розміщена інформація про початок роботи нової компанії з 1 березня в рамках поділу Київенерго.

У Києві споживачі отримали платіжні квитанції за електроенергію з реквізитами ПАТ «ДТЕК Київські Електромережі», яка з 1 березня надають послуги з постачання та розподілу електроенергії в Києві в якості правонаступника «Київенерго».

Про це повідомляє «Слово і Дело» з посиланням на «Українські новини».

Як зазначає видання, в оновленій платіжці розміщена інформація про початок роботи нової компанії з 1 березня в рамках поділу «Київенерго», передбаченого законом «Про ринок електричної енергії». Тариф на електроенергію, що встановлюється НКРЕКУ, не змінився.

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
30 Квітня 2018 p. 19:16
Останні роки усі надавачі ком.послуг регулярно і досить часто "оновлюються". Після кожного такого "оновлення" споживачі отримують платіжки, у яких вони раптом бачать, що їм приписаний "борг", хоча вони завжди справно оплачували ком.послуги і ніяких боргів раніше не було. Довести "помилковість" штучного боргу практично неможливо (перевірено особисто); тобто ви документально доведете, що боргу немає , але вам все одно і далі будуть надходити платіжки із штучними боргами від тої самої "оновленої" компанії , дедалі все більшими, ніж той борг , який ви спочатку оспорювали.