ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаКияни примножили борги за тепло на кількасот мільйонів

Кияни примножили борги за тепло на кількасот мільйонів

У Києві споживачі за жовтень збільшили суму прострочених платежів за гарячу воду та опалення майже на 200 млн грн. Загальна сума боргу станом на початок листопада складала близько 1,5 млрд грн.

У Києві за жовтень поточного року зросла заборгованість споживачів за теплопостачання перед ПАТ «Київенерго» на 194 млн грн. (14%) і станом на 1 листопада становила 1,5 млрд грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі компанії.

«Зростання заборгованості відбулося за всіма категоріями споживачів, за винятком установ та організацій, фінансування яких здійснюється з міського та районних бюджетів, в семи з десяти районів столиці загалом на 15 млн грн. Натомість зростання боргів бюджетних організацій Печерського, Подольського та Солом'янського районів в жовтні склало більше 7 млн грн», - зазначили в «Київенерго».

Стан розрахунків всіх споживачів за тепло, опалення та гарячу воду перед «Київенерго» станом на 1 листопада

Серед житлово-експлуатаційних організацій (ЖЕО, ЖБК, ОСББ, відомчі будинки) найгірші показники розрахунків було зафіксовано в Шевченківському та Солом’янському районах столиці. На початок минулого місяця їх заборгованість загалом збільшилась більш ніж на 5 млн грн – до 256,4 млн грн та 27,8 млн грн відповідно.

Щодо населення, то найбільша заборгованість у цій категорії споживачів Голосіївського району – 549,3 в перерахунку на одного мешканця району. Загалом за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання заборгованість киян склала 377,8 млн грн.

Серед житлових будинків максимальну заборгованість за послуги Компанії станом на 1 листопада 2015 р. накопичили споживачі Святошинського району – 417,5 млн грн (вул. Картвелішвілі, 9) та Деснянського району – 337,7 млн грн (вул. Марини Цвєтаєвої, 16).

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у столиці за вихідні зменшилась кількість відключень гарячого водопостачання та централізованого опалення більше, ніж на 70 випадків. Станом на 30 листопада гарячої води та/або опалення не було у 21 споживача.

 
Коментарі (1)
Александр1
01 Грудня 2015 p. 16:12
Вот повысят прожиточный минимум в следующем году, тогда и расплатятся.