ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКияни провели пікет «Укравтодору»

Кияни провели пікет «Укравтодору»

Кияни обурені станом доріг столиці. Через це жителі Голосіївського району вийшли на пікет «Укравтодору». Вони передали директору петицію, в якій вимагають негайної реконструкції вулиці Васильківській.

Жителі Голосіївського району Києва провели пікет КП «Київавтодор». Вони передали директору підприємства Петру Береговому петицію. В ній кияни вимагають негайної капітальної реконструкції вулиці Васильківській. Про це повідомляє «Лівий берег».

«У документі підписалися близько 500 жителів району. У ньому сказано, що асфальтне покриття на вулиці Васильківській знаходиться в критичному стані, яке посилилося за останні кілька років», - повідомляє видання.

Учасники акції повідомили пану Береговому, що дорога, яка перебуває в аварійному стані, витримує великий трафік, тому що веде на Одеську трасу. Люди неодноразово зверталися в різні структури влади, в тому числі, до народних депутатів, але не отримали відповіді з приводу можливості проведення ремонту. Пан Береговий прийняв петицію, повідомивши, що грошей для капремонту вулиці в даний момент у компанії немає, але він буде шукати способи їх залучити.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», дорожники виділили понад 9 млн грн на ремонт доріг у Київській області. Відповідно до тендера, роботи повинні тривати протягом року. Однак, де саме будуть ремонтувати шляхи - невідомо.
 
Коментарі (0)